Glazen Grafmonumenten

Glas in Uitvaart

Glazen gedenktekens op maat.

Grafmonumenten gemaakt van glas worden steeds vaker toegepast op de Nederlandse begraaf- en herdenkingsplaatsen. 

Glas is transparant, duurzaam, onderhoudsvrij en zelfs weersbestendig. Maar belangrijker is dat glas in vele kleuren, vormen en bewerkingen te verkrijgen is. Dit biedt extra mogelijkheden om een persoonlijk en uniek herdenkingsmonument te (laten) ontwerpen.

Wij beheersen diverse technieken met glas zoals;

* Foto-Print op glas

* Lamineren van afbeeldingen tussen glas: Hoogwaardige kwaliteit - UV bestendig

* Kleurcoatingen

* Lasergraveren

* Zandstralen van afbeeldingen en/of teksten

* CNC modellen frezen en slijpen

* Boren

* Glas buigen

* Zelfs glasfusing (samensmelten) en glasbuigen behoort tot ons aanbod. Dit biedt vele mogelijkheden om een kwalitatief, stijlvol en duurzaam product te kunnen realiseren.

De hiernaast afgebeelde monumenten, zijn in opdracht gemaakt en uit respect voor de nabestaanden zijn de namen verwijderd en de gezichten onherkenbaar gemaakt.

As-Bestemming in Glas

Voor eventuele asbestemming is er tevens een collectie glas-objecten samengesteld waarbij het mogelijk is om de as van een dierbaar persoon in het glas te versmelten of in de voet van het object te verwerken. Men kan een keuze maken uit onze bestaande collectie of wij kunnen een persoonlijk, uniek ontwerp maken in overleg met de nabestaanden, desgewenst met foto en /of tekst door middel van lasergravure.

Wij werken ook met enige regelmaat in opdracht van diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van grafmonumenten.

Meer weten? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.