Glazen grafmonumenten

Grafmonumenten gemaakt van glas worden steeds vaker toegepast op de Nederlandse begraaf- en herdenkingsplaatsen.
Glas is transparant, duurzaam, onderhoudsvrij en zelfs weersbestendig. Maar belangrijker is dat glas in vele kleuren, vormen en bewerkingen te verkrijgen is.
Dit biedt extra mogelijkheden om een persoonlijk en uniek herdenkingsmonument te (laten) ontwerpen.

Wij beheersen diverse technieken met glas zoals;

* Foto-Print op glas

* Lamineren van afbeeldingen tussen glas: Hoogwaardige kwaliteit - UV bestendig

* Kleurcoatingen

* Lasergraveren

* Zandstralen van afbeeldingen en/of teksten

* CNC modellen frezen en slijpen

* Boren

* Glas buigen

* Zelfs glasfusing (samensmelten) en glasbuigen behoort tot ons aanbod. Dit biedt vele mogelijkheden om een kwalitatief, stijlvol en duurzaam product te kunnen realiseren.

As-Bestemming in Glas

Voor eventuele asbestemming is er tevens een collectie glas-objecten samengesteld waarbij het mogelijk is om de as van een dierbaar persoon in het glas te versmelten of in de voet van het object te verwerken.
Men kan een keuze maken uit onze bestaande collectie of wij kunnen een persoonlijk, uniek ontwerp maken in overleg met de nabestaanden, desgewenst met foto en /of tekst door middel van lasergravure.

U kunt onze gedenk-collectie nu ook in de webshop bekijken.

Wij werken ook met enige regelmaat in opdracht van diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van grafmonumenten.

Door diverse glasbewerkings-technieken te combineren, is het mogelijk om een bijzonder, persoonlijk glazen gedenkteken te realiseren. Om meer voorbeelden in combinatie met de glasfusing-techniek te kunnen zien, kijk dan op:

divetroglaskunst / glaskunst-in-uitvaart

Of download onze brochure door op onderstaande link te klikken:


Onze diensten:

Glazen producten zijn altijd uniek

Glas is een zeer veelzijdig product dat qua design verrassende mogelijkheden biedt. Wanden, entrees, meubilair, interieur en exterieur: wat u ook wenst in glas, bijna alles is mogelijk. Glas kan overal, want het is sterk, slijtvast en duurzaam.

Wilt u echt iets bijzonders? Met een breed scala aan technieken maken wij elke keer weer een uniek product.  Wij leveren onze glazen producten met elke gewenste kleurcoating, design of afbeelding. Een kleine greep van wat wij voor u kunnen maken in glas.