Backlight Spiegels

 

Voor een optische vergroting van de ruimte zijn vaak verrassende effecten te bereiken met spiegels. De spiegel zien we in het interieur steeds vaker als woon accessoire, bijvoorbeeld deze spiegels met LED verlichting aan de achterzijde, waardoor ook de muur rondom de spiegel indirect een lichtgloed weergeeft.

Door middel van het aanbrengen van een strak design, wordt ook het patroon in de spiegel aan de voorzijde verlicht.

Voor het gebruik in de badkamer is er aan de achterzijde van de spiegel de mogelijkheid om een verwarmingselement aan te brengen om condensvorming tegen te gaan.

De spiegels zijn voorzien van een 'blind' ophangsysteem aan de achterzijde en hangen ± 2,5 cm vrij van de wand.

Meer weten? U kunt de gehele collectie bekijken in onze Webshop.

Voor specifieke wensen of afwijkende maten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of stuur een mail via onze contactpagina.

 

Glazen producten zijn altijd uniek

Glas is een zeer veelzijdig product dat qua design verrassende mogelijkheden biedt. Wanden, entrees, meubilair, interieur en exterieur: wat u ook wenst in glas, bijna alles is mogelijk. Glas kan overal, want het is sterk, slijtvast en duurzaam.

Wilt u echt iets bijzonders? Met een breed scala aan technieken maken wij elke keer weer een uniek product.  Wij leveren onze glazen producten met elke gewenste kleurcoating, design of afbeelding. Een kleine greep van wat wij voor u kunnen maken in glas.