Mirror Art

Mirror Art
Een nieuwe trend op het gebied van spiegeltoepassingen!

Doordat we de traditionele trends van interieurs en badkamers steeds verder achter ons laten, ontstaan er steeds meer gedurfde combinaties van kleur, metallics, licht en diverse stoere materialen.

Een spiegel is een ware Must-Have in de badkamer, hal of toilet, maar is als woon accessoire ook niet meer uit het interieur weg te denken.

Onze nieuwste collectie spiegels met kleurdesign en verlichting als stijlvol en luxe woon-accessoire mag natuurlijk niet ontbreken in een moderne leefstijl, waarin originaliteit een grote rol speelt.

Onze Mirror Art spiegels zijn verkrijgbaar in diverse vormen, stijlen en afmetingen, zodat er in iedere ruimte van uw huis of bedrijf de juiste sfeer wordt weergegeven.

Het is zelfs mogelijk om de huisstijlkleuren en het logo van uw bedrijf of product in het ontwerp te verwerken.

 Meer weten? U kunt de gehele collectie bekijken in onze Webshop

Voor specifieke wensen of afwijkende maten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of stuur een mail via onze contactpagina

  

Glazen producten zijn altijd uniek

Glas is een zeer veelzijdig product dat qua design verrassende mogelijkheden biedt. Wanden, entrees, meubilair, interieur en exterieur: wat u ook wenst in glas, bijna alles is mogelijk. Glas kan overal, want het is sterk, slijtvast en duurzaam.

Wilt u echt iets bijzonders? Met een breed scala aan technieken maken wij elke keer weer een uniek product.  Wij leveren onze glazen producten met elke gewenste kleurcoating, design of afbeelding. Een kleine greep van wat wij voor u kunnen maken in glas.