Glas Printen - Bedrukken

Direct full-colour printen op glas

Met deze nieuwe techniek kunnen we uw afbeeldingen direct op glas printen om prachtige op maat bedrukte glas creaties te produceren.

Een glas-print kan ook een modern alternatief voor het afdrukken op canvas zijn. De aantrekkingskracht en stijl maken het perfect voor de weergave van foto's, portretten, logos of andere abstracte afbeeldingen .

Toepassingen voor het afdrukken op glas zijn eindeloos en kunnen bestaan uit afdrukken van afbeeldingen op glazen tafels, keuken achterwanden, douchewanden, scheidingswanden, balustrades, deuren en ramen. Het is zelfs mogelijk om logo's full-color op glas te printen.

Ook toepasbaar op bijvoorbeeld grafmonumenten.

Een unieke wand in uw bedrijf of winkel, een badkamer- of keukenwand in uw huis, een grafmonument of een foto op glas aan de muur: wij printen uw foto of afbeelding in kleur of zwart-wit, in formaten tot 1,25 bij 2,50 meter. Glas bedrukken is bij ons mogelijk op glasdiktes tot maar liefst 15 centimeter. Onze printer kan ook wit printen, voor een achtergrond waarop uw afbeelding en tekst nog beter zichtbaar is. Dankzij onze printtechniek blijven kleuren zeer vele jaren intact.

Ook in onze Webshop kunt u onze unieke collectie Glass Wall Art ontwerpen bekijken, die wij speciaal hiervoor hebben ontworpen en in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. 

Toch liever uw eigen foto op glas laten printen?

Ook dat is mogelijk. Kijk hiervoor ook voor de standaardtarieven in onze Webshop.

Voor specifieke wensen of afwijkende maten kunt u altijd contact met ons opnemen, telefonisch of via de email.

 

Technieken glasdesign:

Glazen producten zijn altijd uniek

Glas is een zeer veelzijdig product dat qua design verrassende mogelijkheden biedt. Wanden, entrees, meubilair, interieur en exterieur: wat u ook wenst in glas, bijna alles is mogelijk. Glas kan overal, want het is sterk, slijtvast en duurzaam.

Wilt u echt iets bijzonders? Met een breed scala aan technieken maken wij elke keer weer een uniek product.  Wij leveren onze glazen producten met elke gewenste kleurcoating, design of afbeelding. Een kleine greep van wat wij voor u kunnen maken in glas.