Glas Printen - Bedrukken

Direct full-colour printen op glas

Met deze nieuwe techniek kunnen we uw afbeeldingen direct op glas printen om prachtige op maat bedrukte glas creaties te produceren.

Een glas-print kan ook een modern alternatief voor het afdrukken op canvas zijn. De aantrekkingskracht en stijl maken het perfect voor de weergave van foto's, portretten, logos of andere abstracte afbeeldingen .

Toepassingen voor het afdrukken op glas zijn eindeloos en kunnen bestaan uit afdrukken van afbeeldingen op glazen tafels, keuken achterwanden, douchewanden, scheidingswanden, balustrades, deuren en ramen. Het is zelfs mogelijk om logo's full-color op glas te printen.

Ook toepasbaar op bijvoorbeeld grafmonumenten.

Een unieke wand in uw bedrijf of winkel, een badkamer- of keukenwand in uw huis, een grafmonument of een foto op glas aan de muur: wij printen uw foto of afbeelding in kleur of zwart-wit, in formaten tot 1,25 bij 2,50 meter. Glas bedrukken is bij ons mogelijk op glasdiktes tot maar liefst 15 centimeter. Onze printer kan ook wit printen, voor een achtergrond waarop uw afbeelding en tekst nog beter zichtbaar is. Dankzij onze printtechniek blijven kleuren zeer vele jaren intact.

Ook in onze Webshop kunt u onze unieke collectie Glass Wall Art ontwerpen bekijken, die wij speciaal hiervoor hebben ontworpen en in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. 

Toch liever uw eigen foto op glas laten printen?

Ook dat is mogelijk. Kijk hiervoor ook voor de standaardtarieven in onze Webshop.

Voor specifieke wensen of afwijkende maten kunt u altijd contact met ons opnemen, telefonisch of via de email.

 

Technieken Glasbewerking:

 

Neem ook eens kijkje in onze webshop: 

https://www.jawiglasdesignshop.nl/ , waar we proberen regelmatig nieuwe objecten en producten toe te voegen.
Heeft u belangstelling voor een bepaald object of product, dan kunt u ook uw vragen, bestelling of opdracht via deze weg aan ons doorgeven, dan zorgen wij dat het opgestuurd wordt of we bezorgen het zelf.
Blijf op de hoogte via deze website of:
https://www.divetroglaskunst.nl/

Webshop: 

https://www.jawiglasdesignshop.nl/
U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor een afspraak (0597 413221)

of via de email op onze contactpagina van deze website als u toch liever

even langs wilt komen, dit is ook mogelijk.

 

Voor alle actuele nieuws onderwerpen, 

klik onderaan op deze pagina op de link:

'Bekijk HIER ons portfolio en ander nieuws'

om op de hoogte te blijven van onze werkzaamheden.

Nu ook in ons assortiment: Corona-Preventieschermen, kijk voor alle informatie over dit product op de pagina: onze-diensten/corona/covid19-preventieschermen