Glas lasergraveren

Lasergraveren
Één van de vele technieken om glas te kunnen bewerken tot een mooi eindresultaat is Lasergraveren.

Door middel van deze techniek kunnen alle mogelijke afbeeldingen, logo's en / of teksten op glas, spiegel, steen of ander materiaal gegraveerd worden. Denk hierbij aan een persoonlijk (relatie)geschenk, jubileum, afscheid of herdenkingsmonument.

Informeer naar de mogelijkheden.

Ook door middel van lasergraveren kunnen figuren in het glas worden aangebracht. Lasergraveren is een complexere en meer tijdrovende techniek dan graveren en zandstralen. Het voordeel van lasergraveren is dat er verschillende gradaties in matte tinten aan te brengen zijn, waardoor afbeeldingen met aanzienlijk meer detail mogelijk zijn. De kwaliteit van de gelaserde afbeelding blijft tot in lengte van jaren goed.

Technieken glasdesign:

Glazen producten zijn altijd uniek

Glas is een zeer veelzijdig product dat qua design verrassende mogelijkheden biedt. Wanden, entrees, meubilair, interieur en exterieur: wat u ook wenst in glas, bijna alles is mogelijk. Glas kan overal, want het is sterk, slijtvast en duurzaam.

Wilt u echt iets bijzonders? Met een breed scala aan technieken maken wij elke keer weer een uniek product.  Wij leveren onze glazen producten met elke gewenste kleurcoating, design of afbeelding. Een kleine greep van wat wij voor u kunnen maken in glas.